RU

Partea întunecată a internetului

„Dark Side of the Internet”: Există, de asemenea, o legendă că există o parte întunecată a Internetului - DarkNet, dacă Internetul obișnuit (ClearNet) este mai mult sau mai puțin legal, partea luminoasă a Internetului, atunci DarkNet este tot ceea ce nu pot fi găsite în ClearNet, de exemplu arme traumatice sau vânzarea de organe.

„Adancimile părții întunecate a Internetului”: Internetul nu are doar ClearNet și DarkNet, dar puteți „Urca” mult mai adânc - acesta este DeepWeb. Tot ceea ce nu se găsește în ClearNet și DarkNet este în DeepWeb. Este înfricoșător să-ți imaginezi ce se află în adâncurile internetului. Dar, în general, acest lucru nu este atât de important, deoarece „DarkNet” și „DeepWeb” sunt doar „Creepypasta”. Nu s-a dovedit nimic, dar chiar și faptul că acest lucru este posibil este cu adevărat înfricoșător. Dar nu ar trebui să vă aprofundați în acest subiect, deoarece tot ce au oamenii este ClearNet (VK, Instagram, YouTube etc.).

Este Internetul bun sau rău?

Există lucruri despre Internet care te fac să crezi că Internetul este 100% bun, cum ar fi întinderi nesfârșite de informații care ajută pe oricine are nevoie de el. Dar nu totul este atât de simplu, există multă piraterie, cazinouri online și alte lucruri ilegale pe Internet. Pirateria nu este ceva de care să fii mândru când folosești internetul, pentru că, pe de o parte, acești oameni și-au satisfăcut egoismul, dar, pe de altă parte, au încălcat legea, descarcând cutare sau cutare fișier pe care dezvoltatorul l-a încercat și acest lucru este rău. Un cazinou online este, în general, un lucru care nu este supus discuțiilor, un cazinou este în general foarte îndoielnic, așa că într-un cazinou real este cel puțin posibil să sesizeze „Tșecuri”, dar acest lucru nu se poate face într-un cazinou online, așa cum sunt unele cazinouri. ascunde înșelăciunea lor sub cuvintele „Totul este complet aleatoriu”, etc. Este imposibil de spus ce este Internetul (bun sau rău), Internetul este parțial bun și parțial rău, totul este ca în viața reală, totul are atât părți bune, cât și părți rele.

„Rezumând”: Internetul este ceva ce nu poate fi numit ceva îngrozitor, dacă te obișnuiești cu el, atunci petrecerea timpului pe Internet va deveni un loc obișnuit și nu poți observa cum a devenit deja tot ceea ce părea nou și înfricoșător astăzi. o viata.

Comandă în câteva clicuri

Cererea dvs. va fi procesată rapid și veți fi contactat

Trimite