RU

Schimbarea temei în wordpress

Schimbarea temei în wordpress

Este foarte frecvent ca bloggerii să se găsească într-o situație în care o temă sau un șablon de blog WordPress nu mai satisface nevoile lor. Motivele pot fi foarte diferite - vechea temă nu se afișează bine pe dispozitivele mobile sau doriți să extindeți numărul de categorii și să le grupați, iar șablonul actual nu oferă astfel de oportunități. Sau doriți, de exemplu, să alegeți un șablon mai compact pentru a încadra mai multe informații pe pagina principală. Și cititorii, vizitatorii blogului nu vor refuza ceva nou...

În WordPress, înlocuirea unui șablon este în general o operațiune sigură. Desigur, înainte de a activa tema, merită să vedeți cum va arăta blogul cu noul șablon. Direct în modul de vizualizare, puteți modifica o serie de elemente - în meniu, widget-uri, etichete etc.

Zeci de șabloane noi apar în mod regulat pe portalul oficial WordPress.
Cu toate acestea, vă recomand să faceți o copie de rezervă a tuturor postărilor, categoriilor și altor informații despre servicii - există plugin-uri speciale în acest scop. Asigurați-vă că verificați dacă meniul de navigare corect este selectat, informațiile corecte sunt afișate în bara laterală și subsolul blogului. Încercați să nu pierdeți contoare și blocuri de anunțuri. Asigurați-vă că widget-urile afișează informațiile corecte și că legendele și postările de blog sunt traduse în rusă. Când utilizați widget-uri suplimentare, coduri scurte, asigurați-vă că funcționează corect sau pur și simplu eliminați sau înlocuiți-le.

Ultima ta acțiune este să actualizezi miniaturile pentru anunțurile postărilor de pe blog. Acest lucru va fi necesar dacă noul șablon WordPress afișează aceste imagini pentru fiecare postare de blog pe pagina de pornire, categorie și pagini de arhivă.

Comandă în câteva clicuri

Cererea dvs. va fi procesată rapid și veți fi contactat

Trimite