RU

Dezvoltarea designului ambalajelor

Ambalajul trebuie să ajute la transportul produsului, să informeze consumatorii și să-i atragă și, prin urmare, procesul de creare a ambalajelor produselor este unul complex complex și cu mai multe etape.

Procesul de proiectare a ambalajului și a etichetelor

Este firesc ca un produs să se diferențieze de concurență atunci când designul său este deosebit. Prin urmare, se poate spune că companiile care investesc în designul ambalajelor tind să aibă rezultate peste media pieței. Procesul de proiectare a ambalajului și a etichetelor cuprinde câteva etape:

1. Planificare și strategie

Acesta este punctul de plecare al creației. Pe baza unui briefing proiectat strategic cu clientul, a unui studiu al pieței de consum și al concurenței, planificăm procesul în ansamblu pentru a garanta succesul acestuia.

2. Dezvoltare

Având în vedere studiul și planificarea anterioară, realizăm dezvoltarea grafică pentru ca clientul să verifice și să ofere feedback cu privire la creație. Întotdeauna prețuim evoluțiile în conformitate cu așteptările clientului și ale consumatorilor săi.

3. Ajustări

Este foarte important ca clientul nostru să fie mulțumit de fiecare etapă a proiectului și evident de rezultatul obținut. În această etapă, este posibil să se facă adaptări astfel încât proiectul de design grafic al ambalajului să fie 100% conform așteptărilor.

4. Suport și întreținere

Multe produse necesită certificate de la organizații licențiate pentru sectorul de produse. Prin urmare, suntem mereu alături de dvs. pentru a efectua actualizări de text, conținut în general sau chiar pentru a vă extinde linia.

Rezerva un apel pentru consultare

Rezervă un apel și va vom suna în 15 minute

Comanda

Regulile de urmat în dezvoltarea designului etichetelor

Toate pachetele au nevoie de etichete cu informații despre produs. Aceste informații ar trebui să conțină ingrediente, datele de expirare, tabele nutriționale pentru alimente, modul de utilizare a produselor cosmetice și de curățare etc.

Designerii noștri au grijă de toate aceste aspect. Creațiile nu pot fi dezvoltate aleatoriu fără a lua în considerare aspectele legale ale produsului. Ambalajul, înainte de a atrage consumatorul, trebuie să fie aprobat de organizațiile de reglementare.

Site-la-comanda.md este mai mult decât o agenție de creare site-uri și design digital. Scopul nostru este de a oferi valoare în fiecare proiect, cu strategii multiple pentru fiecare provocare. Dacă aveți nevoie de un design pachet la comandă, nu ezitați să ne contactați. Suntem o echipă responsabilă, care lucrează eficient, cu și pentru clienții noștri.

Dezvoltarea designului ambalajelor
Comandă în câteva clicuri

Cererea dvs. va fi procesată rapid și veți fi contactat

Trimite